Sztárok

Berki Krisztiánt kidobta párja, Pamela

Betelt a pohár Berki Krisztián párjánál, Pamelánál.

Félreérthető SMS-re bukkant Berki Krisztián telefonjában Hódi Pamela, és ettől nagyon kiakadt. Felelősségre vonta Krisztiánt, aki viszont azon háborodott fel, hogy párja turkál a mobiljában – írja a Bors. „Megdöbbentett Pamela viselkedése. Én soha nem szoktam az ő mobilját nézegetni, eszembe sem jut. Nem is tudom, mit képzelt, amikor belenézett a mobilomba” – mondta Berki, aki Pamelától egy pofont és egy bőröndöt is kapott.

“Egyetlen nőtől sem vagyok hajlandó eltűrni, hogy pofon vágjon. Még soha életemben nem ütött meg nő. Ráadásul váratlanul ért, mert jobbról vártam, és balról jött” – mondta Berki, aki azt is kijelentette, ha Pamela nem vetkőzi le féltékenységét, nem megy vissza hozzájuk. „Pamela vagy visszavesz ebből a féltékeny hisztiből, vagy soha többé nem megyek hozzájuk vissza. Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenysége megöli a szerelmünket” – mondta eltökélten Berki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top