Sztárok

Beolvasott a kommentelőknek VV Éva

Kiakadt a kommentelőkre VV Éva, és nyilvánosan olvasott be nekik.

Beolvasott a kommentelőknek VV ÉvaHiába tért jó útra VV Éva, a múltbéli botrányok nem múlnak el nyomtalanul, az olvasók és kommentelők pedig minden fórumon észben is tartják a korábbi balhékat. Ezen akadt ki Éva, aki egy interneten róla megjelent cikk kapcsán olvasta el a hozzászólásokat, majd háborodott fel nyilvánosan az őt ért rágalmakra.
„Itt le is írom, nem voltam alkoholista, és igen is büszke vagyok arra, hogy nem ittam több mint fél éve! …teljesen megváltozott az életem, és hála istennek a bulvár is kezd leszállni rólam! Szórakozóhelyeken pedig nagy teljesítmény, hogy én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, mivel több ismerősöm azt mondta, ők nem is bírnák ital nélkül! Az egyik hozzászólónak üzenem, hogy 52 kiló vok, ha érdekli, kirobbanó formában vok, nem szeretem a bejglit, és egészségesen táplálkozom! Az vesse rám az első követ, aki olyan életutat járt be, mint én! Mennyi irigy magyar ember van, felháborító!” – tette közzé véleményét közösségi oldalán a volt villalakó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top