Sztárok

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt híresek lettek

Európában és Hollywoodban is szép számmal akadnak olyan sztárok, akik először felnőttfilmekben szerepeltek, és csak azután futottak be nemzetközi karriert a tévé- vagy mozifilmjeikkel. Pőre parádé, amit sokan szeretnének meg nem történté tenni.

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt világsztárok lettekSylvester Stallone első filmes munkája nem hagy kétséget: az bizony pornó volt. Bár Stallone gyermekfilmekben kezdte karrierjét, szuper jól kidolgozott testére első ízben nem Hollywood, hanem a pornóipar figyelt fel. Na persze nem erőszakkal kényszerítették erre a későbbi Rockyt és Rambót. Stallone ugyanis1970-ben a megélhetésért küzdött, és mindössze 200 dollárért elvállalta a The Party at Kitty and Stud’s című kemény pornóban Stud szerepét. Nem sokkal később Stallone az álomgyárban gyors karriert futott be, így a pornófilmje is másodvirágzásnak indult, újravágták és Italian Stallion and Cocky címre átkeresztelve újra kiadták.

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt világsztárok lettekEgy másik hollywoodi legenda, Jackie Chan is forgatott pornót. A harcművészetével népszerűvé vált sztár szintén a pénz miatt vállalkozott a filmre. A 21 éves Chan a filmben egyébként a hatvanas évek egyik legnépszerűbb helyi pornószínésznőjével játszott. Stallonéval ellentétben, aki minden interjújában kikötötte, hogy pornófilmjéről nem lehet kérdezni, Chan őszintén vállalja ezt a munkáját. „Szükségem volt a pénzre, ezért vállaltam. Cseppet sem szégyellem, ám hozzáteszem, hogy az akkori pornó azért nem volt olyan durva, mint napjainkban.”

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt világsztárok lettekCameron Diaz is azok közé tartozik, akik inkább elfelejtenék, hogy valaha is fedetlen keblekkel és szado-mazo jelenetekben szerepelt. A mű egyébként nem nyilvános terjesztésre készült, pornófilmekhez csatolták ajándékba. De persze amint Diaz kisasszony megvette első házát a hollywoodi dombokon, erre az alkotásra is erősebb fény vetült. A She’s No Angel: Cameron Diaz című félórás filmben Cameron sűrített levegő segítségével játszadozik melleivel, bőrcuccot húz, majd szado-mazo jelenetekben parancsolgat és fenyegeti kollégáit.

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt világsztárok lettekA klinika című sorozat jóképű Udo Brinkmannja, Sascha Hehn a hetvenes évek elején munka és pénz nélkül élt, ekkor forgatott összesen négy szoftpornófilmet. Nem érdekelte hogy, mit szól mindehhez édesapja, az elismert színész, Albert Hehn, sem az édesanyja, a korábbi szépségkirálynő, Gardy Artinger, ő fölmarkolta a pénzt, és forgatás után is ment csajozni. A filmek amúgy nem arattak nagy sikert, csak akkor vitték, mint a cukrot, amikor Sascha európai sztár lett A klinikával.

Sztárok, akik pornóztak, mielőtt világsztárok lettekColin Farrell akarata ellenére lett a pornóipar egyik sztárja. Ő ugyanis házilag készített felnőttfilmet, mégpedig egykori barátnőjével, a playboy nyuszi Nicole Narainnal. Mikor Colin sztár lett, talán el is felejtette már Nicole-t, csakhogy a hölgy pénzt akart keresni a házi pornófilmmel, és egy kiadóval összeállva meg is jelentette a mindössze negyed órás produkciót. Farrell pert indított, meg is nyerte, így a filmet ki kellett vonni a kereskedelemből. Csakhogy akkorra már késő volt, kiszivárgott, felkerült a dirtycolin.com nevű oldalra, ami gyorsan híres lett, aztán még gyorsabban össze is omlott, annyian klikkeltek rá. A filmecske azonban ma is kering a neten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top