Sztárok

Mi vár a sztárokra 2014-ben?

Jósolnak a csillagok.
Amikor egy egyén horoszkópjából szeretnénk megtudni, hogy mit tartogat a jövője, akkor mindig a pontos születési időpontjára felállított képletéből kell kiindulni. Sztárok esetén a fellelhető pontos időpontok forrásai hagynak kérdőjeleket. Az előrejelzéseknél azonban elég jól meg lehet határozni, hogy mit fog megélni az egyén, milyen tapasztalásokra van szüksége ahhoz, hogy a személyisége fejlődhessen. Az, hogy ki mit fog tenni, nem olvasható ki egyetlen horoszkópból sem. Ne hagyjuk figyelmen kívül azt, hogy a horoszkóp mindig a lehetőségeinket tárja elénk, és rajtunk múlik, hogy mit kezdünk velük, a változás lehetősége mindenkinek adott. Éppen ezért egy nehéz időszak éppúgy hozhat kiemelkedő eredményeket, mint egy szerencsés időszak elmulasztott sikereket.

Jennifer Aniston

A Vízöntő jegy szülöttjeként a 2014-es év váratlan és szokatlan érzelmi fordulatok tartogat számára. Megszabadulhat olyan érzelmi nyomásoktól, amiket régóta cipel. Az aszcendense Mérleg, és az ilyen emberekben mindig erős a vágy a külvilágnak való megfelelésre. Ha valaki egy szabadságot és egyediséget igénylő jegyben születik, erős érvényesülési vággyal, előbb-utóbb válaszút elé kerül, és le kell vetnie a „minden rendben van és harmóniában” álarcát, hogy visszanyerje valódi szabadságát, amivel szárnyalhat, és sikereket érhet el. A Kosban álló Vénuszával az Uránusz együtt fog állni, ez harciassá, lázadóvá teszi. A munka és a szerelem terén meglepő változásokra számíthat, amelyek sorsát nagymértékben befolyásolják. A külsejében is megújulás látszik.

Harry herceg

A Szűz jegy szülötteként sorsforduló elé néz a 2014-es évben. Ez az év kiemelten fontos változásokat hoz a munkájában, a szakmai megítélésében, hírnevében, komoly megmérettetésekre számíthat. A hatalom és a felelősség súlya alatt gyökeres átalakuláson megy keresztül, rejtett tulajdonságai is felszínre kerülnek.

Kórházba kerül Demi Moore és Madonna

Demi Moore

A Skorpió jegy szülötteként az elengedés az ő számára nagyon nehéz feladat. A 2014-es év a belső átalakulásé, az önbecsülését újra kell építenie. Holdja a Bika jegyében van, az ilyen holdállású személyek nagyon komolyan veszik a hűséget és a szexuális életet. A Szaturnusz a Skorpió Napján és a Vénuszán áll együtt a 8. háza felett, ami felszínre hozza régi félelmeit, az idő múlásának nyomasztó terhét, az elutasítottság érzését. Ebben az évben új alapokra kell helyeznie a belső énképét, a nőiségéhez való viszonyát, ám lelkileg nagyon nehéz időszak előtt áll. Az év felerősítheti önpusztító hajlamát, alkoholproblémát, betegséget, műtétet is jelöl a horoszkópja, ha nem sikerül elengednie a múltat.

Kórházba kerül Demi Moore és Madonna

Madonna

Az objektivitás hiányát hozza, amikor a Neptunusz a születési képlet Merkúrját érinti. Madonna megnyilvánulásait, gondolatait nehéz lesz követni, mivel a realitásérzékét a (ami alapjaiban megvan neki) a Neptunusz elhomályosítja egy időre. Nagyon erős képzelőerőt és remek inspirációkat adhat ez az állás, ugyanakkor fennáll az önámítás és a becsapás veszélye mivel könnyebben megbízik olyanokban, akik láthatóan kihasználják vagy félrevezetik. Mindemellett látszik, hogy 2014-ben is elszánt és keményen dolgozik, teljesítménykényszer hajtja. Olyannyira erős a bizonyítási kényszere, hogy túlerőltetheti magát, ami egészségügyi problémához, balesethez is vezethet.

Kórházba kerül Demi Moore és Madonna


Britney Spears

Hatalmas tetterő, vállalkozó kedv, aktivitás jellemzi a jövő évet. Karrierjében a szerencse is mellette áll. Mérleg aszcendense jól jellemzi művészi önkifejezését, és azt, ahogyan a külvilág felé igyekszik kedves bájjal megnyilvánulni. A Mars a Mérleg jegyében járva július végéig magabiztosságot ad neki, amivel harciasabb is lehet a szokásosnál, és a szerelmi, kapcsolati ügyek is fokozottan előtérbe kerülnek.

Kórházba kerül Demi Moore és Madonna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top