Sztárok

Keményen egymásnak feszült Puzsér Róbert és Hajdú Péter

Puzsér Róbert közösségi oldalán megosztott bejegyzése ellen vette fel a kesztyűt Hajdú Péter.

Puzsér Róbert még az év végén osztott meg egy bejegyzést hivatalos közösségi oldalán, amiben cseppet sem kímélte a Frizbi műsorvezetőjét. „A Hajdú Péter elleni harc éve lassan véget ér. Mintha csak tegnap emeltem volna magasba a harci lobogót, hogy az azt követő tizenkét hónapon keresztül vadásszak erre a közveszélyes pszichopatára” – írta Puzsér, aki számot vetett arról, milyen kudarcokat és sikereket ért el a küzdelemben. Nagy pozitívumnak tekinti: „Tömegek számára vált világossá, hogy Hajdú Péter nem pusztán egy beszédképtelen, humortalan és gátlások nélküli médiapszichopata, hanem befolyásos producer, nagyvállalkozó és oligarcha” – írta a kritikus.

Hajdú Péter visszavág

Természetesen a TV2 műsorvezetője sem hagyta szó nélkül az írást. „Az elmúlt évben mindössze egyszer-egyszer reagáltam ennek a jobb sorsa érdemes, szerencsétlen, volt Bp Tv-s gyalázkodására, de most az új esztendő első napján, először és utoljára ismét megteszem” – írta Hajdú Péter hivatalos oldalán, aki többek között azt tanácsolta a kritikusnak, hogy keressen magának rendes munkát, és lapozgassa az értelmező szótárt is. „Puzsér úrnak üzenem, hogy nézzen utána az értelmező szótárban, hogy mit jelent az oligarcha kifejezés, mert ha már tisztában lesz a szó jelentésével, akkor valószínűleg más jelzővel illet majd legközelebb az irigységtől és becsületsértésekről hemzsegő, alpári posztjában” – írta Hajdú.

Keményen egymásnak feszült Puzsér Róbert és Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top