Sztárok

A legfrissebb hírek Schumacher állapotáról

Megszólalt a volt versenyző menedzsere, Sabine Kehm.

Változatlanul kritikus, bár stabil az állapota a grenoble-i klinikán ápolt Michael Schumachernek. A hétszeres Forma–1-es autós világbajnok állapotáról menedzsere, Sabine Kehm számolt be. Közleményében hangsúlyozta, hogy minden más információ, amely nem közvetlenül Schumacher orvosaitól vagy a német sportember menedzsmentjétől származik, „érvénytelen és tisztán spekuláció”.

Felvétel készült az esésről

E reagálást az a nyilatkozat válthatta ki, amelyet egy volt Forma–1-es német versenyző, Philippe Streiff – Schumacher barátja – adott a Sky TV-nek, kijelentve, hogy „Michael túl van a veszélyen”. Kehm hozzátette, hogy Schumachernek a bukósisakján a baleset idején is viselt fejkameráját a család átadta a vizsgálatot végző hatósági embereknek.

A fejkamera létezéséről a nyilvánosság csak pénteken szerzett tudomást. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy Schumacher sisakja kettétört, amikor a sportember feje egy sziklának csapódott. Egyelőre nem tudni, hogy a kamera rögzítette-e Schumacher esését, s ha igen, használható minőségű felvételek maradtak-e fenn.

Az expilótát, akinek pénteken volt a 45. születésnapja, változatlanul mesterséges kómában tartják. Eddig két agyműtéten esett át, állapotában egyelőre semmilyen változás nem történt.

Schumacher múlt vasárnap szenvedett súlyos agysérüléseket síbalesetben a Francia-Alpokban, Méribelnél.

Friss hírek Schumacher állapotáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top