Sztárok

Negyedszerre is megnősült a 48 éves Charlie Sheen

Ezúttal Izlandon mondta ki a boldogító igent Charlie Sheen.

Charlie Sheen talán még maga sem tudja, hány barátnőt fogyasztott el eddigi élete során, úgy tűnik, egyedül csak a feleségek névsora biztos. A színész úgy döntött, egy új friggyel kezdi az évet, úgyhogy elvette 24 éves barátnőjét, Brett Rossit izlandi vakációjuk alatt. A nagy hírt követőivel Twitter oldalán osztotta meg a drog-, gyógyszer- és alkoholproblémákkal küzdő, a rehabot többször is megjárt színész. A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárjának a felnőtt filmekben szereplő lány immáron a negyedik felesége.

A sort Donna Peele nyitotta, aki 1995 és 1996 között volt Charlie Sheen felesége, őt Denise Richards követte, akit 2002-ben vett el, házasságuk négy évig tartott. A sorban a harmadik helyet Brooke Mueller fogalja el, akivel 2008-tól 2011-ig élt együtt. Természetesen a házasságokból és azokon kívül is születtek a színésznek gyermekei, egészen pontosan öt. A kilencéves Sam és a nyolcéves Lola, akiknek Denise Richards az anyukája, a négyéves ikerfiúk, Bob és Max, akik Brooke Muellerrel közös gyermekeik. A harmincéves Cassandra Estevez pedig egyik középiskolai barátnőjétől született, de Sheennél nem lehet tudni, mikor kerül elő egy-egy gyerek a múltból. Mindenesetre kíváncsian várjuk, meddig tart, milyen balhékat hoz negyedik házassága. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top