Sztárok

10+1 selfie a szülinapos Debreczeni Zitáról

Születésnapját ünnepli Debreczeni Zita, s ebből az alkalomból a Nők Lapja Café egy összeállítással kíván boldog születésnapot a fotósnak.

Születésnapját ünnepli Debreczeni Zita. Ebből az alkalomból a nemcsak másokat, de önmagát is gyakran megörökítő fotós top 10+1 selfie-jét állítottuk össze. Telefonon pedig fel is köszöntöttük a Nők Lapja Café olvasói által legszebb lábú hírességnek választott modellt, aki elárulta, hogyan szokott ünnepelni. „Mindig az éjfélt várom a legjobban, amikor január 5-ből január 6-ba lépünk át, mert izgatottan várom, ki lesz az első, aki felköszönt. Ez általában az anyukám, aztán jönnek a viccesebbnél viccesebb üzenetek a barátoktól. Dukai Regivel például, amióta ismerjük egymást, mindig a korunkkal húzzuk a másikat. Sajnos mivel én vagyok az idősebb, általában én húzom a rövidebbet, mindig megtréfál valahogy” – mesélte Debreczeni, aki idén egy különleges koccintással indította élete legfontosabb napját.

Éjféli pezsgőzés

„Az egyik nagyon jó barátnőmtől, aki évek óta Amerikában él, kaptam korábban egy finom pezsgőt, amit a mai napra tartogattam. Éjfélkor felbontottuk a barátommal és koccintottunk a születésnapomra” – árulta el a ruhatervezéssel is foglalkozó szépség, aki este tovább folytatja az ünneplést. „Tudom, hogy a párom szervez valamit, mert kért, hogy én ne tegyem. Nem könnyű nekem meglepetés bulit összehozni, mert jobb szeretem a csendes ünnepléseket egy vacsora mellett, és ha mindenki ott van, aki nekem fontos. Ezért neki is leadtam egy listát” – tette hozzá Zita.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top