Sztárok

Legalább négy műtét vár Berki Krisztiánra

Fúróval és botoxszal próbálnak Berki Krisztiánból Brad Pittet faragni.

Berki Krisztián párja, Pamela plasztikai műtétek sorával ajándékozta meg Berki Krisztiánt, akinek legalább négy beavatkozáson kell átesnie ahhoz, hogy megszülessen új külseje – írja a Bors. „Krisztián homlokából fúrással faragnánk le, de kisebbre és karakteresebbre szabnánk az orrát és az állcsúcsát is. Az ajkát fel kellene picit tölteni, és az arcát is, hogy kicsit sármosabbak legyenek a vonásai” – mondta dr. Kárász Tamás plasztikai sebész.

Hódi Pamela meg volt elégedve az első látványtervekkel. „Azt azért nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. Igaz, a hajával nem vagyok kibékülve. Inkább maradjon kopasz! Ezt még az orvossal meg kell beszélnem” – mondta. Berki Krisztián már másként nyilatkozott. „Méltányolom a doktor úr munkáját, de amit a fotón látok, az nekem túl tökéletes. Biztos sok lány odavan Brad Pittért, de én szeretnék egy sokkal férfiasabb, igazi tesztoszteronbombaként tovább élni. Természetesen elmegyek hozzá, és hiszem, hogy megegyezünk a műtétről” – mondta Berki.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top