Sztárok

Határtalan Danics Dóra boldogsága

Gyermekkori szenvedélyének is hódolt Danics Dóra.

Hiába ért véget az X-Faktor, Danics Dóra folyamatos pörgésben van – írja a Bors. „Az ünnepek után a barátaimmal egy hétre Szlovéniába utaztunk síelni. Nagyon jólesett ez a kis kikapcsolódás, főként az éjszakai síelést élveztem” – mondta Dóra, akinek így sikerült több időt töltenie a barátaival, viszont a megfelelő lakást még nem találta meg.

„Egyelőre keresgélek, még nem találtam meg az álomlakást. Mivel nem olyan egyszerű pont a Nemzeti Múzeumnál találni albérletet, ezért most már nemcsak azon a környéken, hanem a város más részein is keresgélek” – mesélte Danics Dóra, aki a pihenés után ismét a zenélésre koncentrál. „Nemsokára elkezdünk dolgozni az albumomon, én meg egyfolytában a dalokon gondolkozom” – mondta az X-Faktor győztese, akinek már csak a szerelem hiányzik az életéből. „A családom, a barátaim és a zenélés most kitölti az életemet, de azért nyitott szemmel járok, és ha úgy alakul, szívesen ismerkedem” – folytatta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top