Sztárok

Nagy áldozatot hozott Krasznai Tünde

Komoly döntést hozott Krasznai Tünde, mielőtt jelentkezett az X-Faktorba.

Zenekarát hagyta el szólókarrierjéért Krasznai Tünde, pedig egyáltalán nem volt biztos abban, hogy helye van az X-Faktorban – írja a Bors. „Miután felnőttfilmes karrierje után Tünde visszaköltözött Debrecenbe, először vokalista lett nálunk, mert én voltam az énekes-gitáros. Később már egy-két számot Tünde énekelt szólóban. Tündének ki kellett teljesednie, s ezt a bandában aligha tehette volna meg. Örülünk, hogy önálló karriert csinált, a szűkebb réteget érintő blues zenében erre nem lett volna lehetősége” – mondta a zenekar vezetője, Huba Mihály.

Krasznai Tündének azonban még mindig a zenekari világ tetszik jobban. „Művészi szempontból még mindig a zenekarozás a kedvencem, de marketing nélkül az nem megy… A bandával örömzene és szerelem volt az együttműködés, de úgy éreztem, hogy már nem várhatok tovább” – mondta Krasznai Tünde, és még azt is elárulta, hogy eleinte kocsmákban léptek fel pár ezer forintért az együttessel.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top