Sztárok

Felháborodást keltett Tóth Vera írása

Családon belüli erőszakról szóló írása megosztotta a közvéleményt.

Tóth Vera a férjüket terrorizáló nőkről, anyákról írt blogjában. Az énekesnő szerint sok nő feladja a küzdelmet egy házasságban, ezért elválnak a megunt férfitól, és utána mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák, mindenért a társuk volt a hibás – írja a Bors. „Három olyan közeli férfi barátom is van, akiket agyontiport és az őrületbe kergetett a felesége. Mivel igen empatikus embernek tartom magam, képes vagyok ugyanazzal a fájdalommal átélni az ő érzéseiket, mintha velem történne… Nem vagyok pszichológus, sem pedig szakértő, és nem is vizsgáltam meg minden oldalról a problémát. Csupán leírtam a tényeket” – mondta Tóth Vera.

Jaksity Katalin szerint ennél árnyaltabb a helyzet. „Amiről Vera ír, azt nem lehet így leegyszerűsíteni… Ne ítélkezzünk anélkül, hogy ismernénk a pontos hátteret” – mondta Jaksity. A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen egyesület munkatársa szerint Vera tévesen állít be egy jelenséget. „Vera alapvetően abban hibázott, hogy közhelyekkel és előítéletekkel dobálózva egy, a barátaival történt esetet általánosított” – mondta Tóth Györgyi, az egyesület munkatársa.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top