Sztárok

Kimeríti magát Rubint Réka

Teljesen betáblázza magát Rubint Réka. Meddig bírja a hajtást?

Kimeríti magát Rubint RékaRubint Réka a kemény edzések, a munka és a család frontján is próbál helytállni, de annyira feszíti a húrt, hogy erre már maga is rácsodálkozik. Millió követőjével osztotta meg az aggodalmát, bár nem mondhatni, hogy túlságosan nyugtalanítaná a feszített menetrend, mivel állítása szerint rengeteg az energiája, és imádja a munkáját.

„Előttem az ide év beosztása… Azon gondolkodom, hogy talán lemaradtam arról a hasznos információról, hogy 24-ről 48 órára bővítették a napot?!?!?! Mert ha nem, akkor az elkövetkezendő hónapokban meg kell tanulnom munka közben, nyitott szemmel aludni, pihenni:-):-):-) Kemény lesz! Úgy tele van írva a naptáram fellépésekkel, forgatásokkal, fotózásokkal, road-show állomásokkal, hogy beleszédültem:-) Még szerencse, hogy IMÁDOK dolgozni, alkotni, menni, menni, menni Hozzátok, átadni azt az ÉLETÉRZÉST, amit a mozgás ad:-)!” – így szól a bejegyzés Réka Facebook oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top