Sztárok

Egymásnak estek Berki Krisztián követői

Berki Krisztián közösségi oldalára feltöltött fotója megosztotta követőit.

Berki Krisztián mindig gondoskodik arról, hogy közösségi oldalán pezsegjen az élet. Nemrég egy olyan fotót osztott meg magáról, ahol csokornyakkendőben és a tőle már megszokott ülepes nadrágban feszít egy luxusautó mellett. Ezzel a képpel enyhén szólva is megosztotta követői véleményét. „Nagyon elrontottad ezt a képet erről a gyönyörű kocsiról…. azzal, hogy mellé álltál” – olvasható Berki közösségi oldalán az egyik csipkelődő hozzászólás. „Ha ilyen az életminősége (feltételezem roskadásig van pénzzel) egy agyat is igazán beszerezhetne. Nem muszáj mindjárt valami elit intelligenciájút, mondjuk egy mókusé megteszi. Bár lehet számára túl nagy ugrás lenne jelenlegi állapotához képest” – fejtette ki egy másik követő.

Volt, aki védelmébe vette

Természetesen voltak, akik az Édes Élet sztárja mellé álltak. „Mindenki előtt ott a lehetőség nem kell irigykedni …” – írta az egyik rajongó. „Irigy emberek mindig vannak…” – szólt hozzá egy másik. Egyébként nem meglepő, hogy az újdonsült apuka néha-néha kivágja a biztosítékot. A múlt héten például a TV2 Édes Élet című műsorában láthattuk, ahogy épp egy több mint félmillió forintos kabátot vásárol magának, csak azért, mert nem volt kedve hazamenni és találkozni párjával Pamelával, akivel összeveszett. De Berki Krisztiánból csak egy van, biztosak vagyunk benne, hogy nem ez volt az utolsó fotója, amivel felháborodást kelt. 

A menő Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top