Sztárok

Bradley Cooper és Leonardo DiCaprio is a mamájával bulizott – galéria

Hollywood két legsármosabb, legszexisebb és legkapósabb agglegénye Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper, akiknek lábai előtt nők milliói hevernek, és mi is többször láthattuk már őket gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgyek társaságában. Az idei Golden Globe-ra mégis anyukájával érkezett a két szívtipró.

Jóképűek, sármosak, tehetségesek, és mind a ketten húszas éveikben járó fiatal, szexi modellekkel járnak. Mégsem a kedveseik kísérték el Hollywood jelenlegi legkapósabb agglegényeit az idei Golden Globe díjátadó-ceremóniájára. Női szívek milliói olvadtak el itthoni idő szerint hétfő hajnalban, amikor a legjobb férfi színész díját besöprő Leonardo DiCaprio és jó barátja, Bradley Cooper is imádott anyukájával jelent meg a vörös szőnyegen. Büszkén pózoltak csinos mamáik oldalán, sőt együtt buliztak velük a ceremónia utáni partin is.

A gálán egyébként nem ez volt az egyetlen említésre méltó történés. Az E! csatorna, amely élőben közvetítette az átadót, súlyos hibát követett el, amikor Michael J. Fox betegségét vicces tényként kezelte, de kiderült az is, hogy a Vajna házaspár is együtt bulizott Hollywood krémjével

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top