Sztárok

Megható! A macsó Cristiano Ronaldót hároméves kisfia vigasztalta – galéria

Cristiano Ronaldo már kétszeres aranylabdás. A Real Madrid focistájának beszédét könnyei szakították félbe.

Nőtársaim azon táborát erősítem, amelyik szereti a focit. Ezért is követtem figyelemmel, amikor két nappal ezelőtt kiderült Lionel Messi, Franck Ribery vagy Cristiano Ronaldo kapja idén az aranylabdát. Őszintén bevallom, sose voltam nagy rajongója C. Ronaldónak. Már akkor sem volt kis arca, amikor tizennyolc évesen a Manchester United focistája lett, ám 2009-es, Real Madrid FC-hez történő igazolásával lett igazán nagy a képzeletbeli mellénye. Vitathatatlan, hogy őstehetség, ám a nagyképűsége elnyomta az alázatát a sport és a szurkolók iránt.

Mára azonban, úgy tűnik, nemcsak hogy fordult a kocka, de C. Ronaldo felnőtt: két nappal ezelőtt másodszor kapott aranylabdát ez a 28 éves portugál focista, aki könnyek között vette át Pelétől a díjat hároméves kisfia, ifjabb Cristiano Ronaldo kíséretében. Szem nem maradt szárazon a megható jelenettől, ahogy ez az egykoron beképzelt, „ki ha én nem” sportoló fia nyakába borulva zokogott. „Nincs szó, amivel igazán jól ki lehetne fejezni, mit érzek most. Mérhetetlenül boldog vagyok, rengeteg munka van egy ilyen díj mögött. Mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy jobb ember legyek köszönöm” – mondott köszönetet el-elcsukló hangon családjának, kedvesének, barátainak, kollégáinak és csapatának a kétszeres aranylabdás. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top