Sztárok

Friss hírek Schumacherről

A volt versenyző családtagjai továbbra is a grenoble-i klinikán tartózkodnak.

Menedzserének pénteki közleménye szerint változatlanul stabil Michael Schumachernek, a Forma–1 hétszeres világbajnokának az állapota, aki a december végi síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett, és azóta mesterséges kómában tartják.

„Michael családja teljes mértékben megbízik az orvosi csapatban és nagyon elégedett az eddigi munkájával” – fogalmazott Sabine Kehm, aki ismét hangsúlyozta, hogy minden olyan információ, amely nem a menedzsmenttől vagy az orvosoktól származik Schumacher állapotával kapcsolatban, tiszta spekulációnak tekintendő. Arra a felvetésre, hogy a pénteki közleményben nem szerepel a korábban rendszeresen használt „kritikus” minősítés, Sabine Kehm azt válaszolta: nincs mit hozzátennie a leírtakhoz.

Az F1 hétszeres vb-győztesének hogylétéről január 6-a óta ez volt az első hivatalos információ.

A A január 3-án negyvenötödik születésnapját betöltött Schumacher december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket a franciaországi Méribelben történt síbalesetében. Azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i klinikán, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Már kétszer megoperálták, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el agyának bal feléből.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top