Sztárok

Rá sem ismerni Johnny Depp elhagyott kedvesére – galéria

Az egykoron sugárzó szépségű Vanessa Paradis Johnny Deppel való szakítása után mintha éveket öregedett volna. A francia színésznő állítólag újra boldog, korábbi önmagának mégis csak árnyéka.

Sosem volt az a tipikus törékeny szépség, de erőteljes arcvonásai és határozott tekintete miatt mindig is különlegesnek számított Vanessa Paradis. Néhány nappal ezelőtt azonban teljesen megújult külsővel kapták lencsevégre. Johnny Depp exét rövid, göndör barna hajjal, slampos ruhában fotózta le egy lesifotós, amint új kedvese oldalán távozott egy kávézóból.

Johnny Deppel való 2012. januári szakítása óta alig hallatott magáról az énekes-színésznő, akit annyira megviselt, hogy tizennégy év és két gyermek után elhagyta őt a Karib-tenger kalózai sztárja, hogy csontsoványra fogyott. Bár egyszer még megpróbálták rendbe hozni kapcsolatukat, ma már mindketten valaki más oldalán keresik a boldogságot: Johnny Depp a napokban jegyezte el kedvesét, Amber Heardot, aki miatt elhagyta családját, míg Paradis állítólag fodrászával randizgat egy ideje. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top