Sztárok

Danics Dóra párra lelt

Bár Danics Dóra eddig mindig azt nyilatkozta, hogy még vár az igazira, lehullt a lepel. Mint kiderült: az X-Faktor győztesének párja Verebély Iván fia, Marcell.

Nem erősíti tovább a szinglik táborát Danics Dóra – adta hírül a Bors. A lap információi szerint az RTL Klub folyosóján hónapok óta nyílt titok, hogy az X-Faktor első női győztese megtalálta a szerelmet. A választottja pedig nem más, mint a műsor egyik szerkesztője – aki nem mellesleg a népszerű színész, Verebély Iván fia, Verebély Marcell. „Marci és Dóri már szeptember óta kerülgeti egymást, szinte azonnal látható volt köztük az a bizonyos szikra. Ám a műsor alatt inkább csak vonzalomról volt szó, s a döntő óta kezdik egymást valóban társként is megismerni” – állította a lap munkatársának egy neve elhallgatását kérő informátor. A lap természetesen az érintetteket is szeretne volna megkérdezni a kapcsolatukról, azonban a fiatal lány, aki nemrég elárulta, hogy édesanyját viszi magával a nyereményútra, nem kívánt nyilatkozni, csakúgy, mint állítólagos kedvese, Marcell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top