Sztárok

Megkeserítik Michael Jackson gyerekeinek az életét

Kinek jó az, ha Michael Jackson gyerekeinek minden lépéséről beszámolnak? Hiszen azt nehéz elhinni, hogy ők maguk vágynának a figyelemre.

Az énekes halála mindent megváltoztatott

Prince és Blanket Jackson
Prince és Blanket Jackson

Vannak olyan hírességek, akik kifejezetten szeretik szerepeltetni a gyerekeiket, mások nem bánják, ha lefotózzák őket, de akadnak, akik szeretnék megkímélni a gyereküket a nyilvánosságtól. Michael Jackson egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozott, még ha már nevetségesnek is hatott, hogy maszkot adott a gyerekeire, vagy elkendőzte az arcukat. Viszont az is biztos: ameddig a popsztár élt, addig a három gyerekének a körülményekhez képest normális életet tudott biztosítani, és ha nem vele mentek utcára, senki nem ismerte fel őket. Prince, Paris és Blanket azonban az apjuk halála óta rendszeres szereplői a sztármagazinoknak, és ezen nem akar a Jackson család változtatni.

Az elmúlt hónapokban Paris Jackson idegösszeomlását, depresszióját, öngyilkossági kísérletét és kórházi kezelését követhettük figyelemmel, és még arról is készült kép, amikor végre hazatért a kamaszlány és az édesanyjával találkozott. Debbie Rowe azonban nem híve a nyilvánosságnak, de még ő sem tudta megakadályozni, hogy a lányával képeket készítsenek róluk. Hiába ugyanis az ellenállása, a három gyerek törvényes gyámja a nagyanyjuk, aki a család többi tagjának nyomására inkább azt nézi, hogyan profitálhatna a három unokájából.

Még a nagyszülők is átverték őket

Debbie és Paris
Debbie és Paris

Prince Jackson és Blanket karácsonyi családi vakációjáról is számtalan kép jelent meg, a cikkben pedig megemlítik, hogy Paris is csatlakozott a testvéreihez Hawaii szigetén, hogy végre együtt legyenek. A három gyerek ugyanis leginkább egymást tudja vigasztalni, főleg a 15 éves Paris viseli nehezen az apja elvesztését. Több mint négy évvel Michael Jackson halála után még mindig nem tudtak kialakítani maguknak egy napi rutint, és nem találnak olyan embert, akiben igazán megbíznának. Mindhárom gyerek hitt a nagymamának és a nagypapának, hogy akkor érezhetik magukat közel az apjukhoz, ha ők maguk is énekelnek és táncolnak – tényleg rosszindulatú feltételezés, hogy mindez inkább csak pénzsóvárság a Jacksonok részéről?

Az újságírók azt mondják, hogy csak a Jackson-rajongók igényeit igyekeznek kielégíteni, pedig aki rajongott a sztárért, az tudja, mennyire meg akarta kímélni Michael Jackson a gyerekeit a nyilvánosságtól és attól, hogy elvegyék tőlük a normális gyerekkorukat.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top