Sztárok

Óriásit villantott Sandra Bullock

Sandra Bullock, pontosabban a formás lábai ellopták a show-t tegnap este.

A tegnap megrendezett SAG-díjátadón – ahogy az az ilyen eseményeken lenni szokott – valójában nem is a díjakon, hanem a hírességeken és az ő ruhakölteményeiken volt a hangsúly. S bár tény és való, hogy a csodaszép, ugyanakkor méregdrága ruhákba öltözött sztárokat látva hirtelen azt sem tudtuk, hova kapjuk a fejünket, azt azonban meg kell jegyeznünk, hogy egyvalaki toronymagasan verte az egész „Ki a legjobban öltözött?” mezőnyt. Bizony, tetszik, nem tetszik, Sandra Bullock és az ő combig felscliccelt, lábvillantós ruhája úgy ellopta a show-t az estén, mint annak a rendje. Ha nem tudnánk, mi aztán biztos, hogy nem mondanánk meg az élete egyik legjobb alakítását nyújtó színésznőről, hogy már jó pár éve elhagyta a harmadik ikszet. Nem rossz teljesítmény ez így majd’ ötvenévesen, nem igaz?

Óriásit villantott Sandra Bullock

A színésznőt egyébként nemcsak az alakjáért lehet irigyelni, hanem azért a „kis” vityillóért is, ahol – ha éppen nem dolgozik vagy utazik – a napjai nagy részét tölti. Galériánkban megnézheted a kacsalábon forgó albérletet:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top