Sztárok

Varga Izát megviselte Ábrahám Edit búcsúja

Varga Izának a mai napig könnyek szöknek a szemébe, ha Ábrahám Edit távozásáról kérdezik. A Barátok közt Balogh Nóráját nagyon megviselte kolléganője döntése.

Varga Izát megviselte Ábrahám Edit búcsújaNemcsak a sorozatban, a magánéletben is szoros barátságot ápol Varga Izabella és Ábrahám Edit. A Barátok közt Balogh Nóráját ezért is viselte meg annyira, amikor kolléganője néhány napja bejelentette: távozik a sorozatból. „Mellbe vágott, amikor megtudtam, hogy Edit elmegy” – kezdte a színésznő, aki a Mogyoró-meló című animációs rajzfilm premierjén, családja körében mesélt a Nők Lapja Cafénak barátnője döntéséről.

Tizenöt évig dolgoztak együtt

Kevesen maradtunk már az alapgárdából. S bár jönnek új szereplők, és bár nagyon szeretem őket, azt hiszem, behozhatatlan az, hogy valakivel tizenöt éve ugyanazt csináljuk, ugyanoda járunk be, együtt ebédelünk, együtt szülinapozunk folytatta a sorozat ügyvédnője. – Sokkal jobban fog hiányozni, mint eddig bárki, aki távozott a csapatból. Sok mindent csináltunk végig együtt ebben a tizenöt évben. Nagyon szeretem Editet, szerettem vele beszélgetni. Gyakran vonultunk el az öltözőbe sutyorogni. Vele meg lehetett beszélni mindent: komoly és komolytalan dolgokat egyaránt. Mindig kíváncsi volt, mi van a kislányaimmal, matricákat gyűjtött nekik, s ha Anna épp göndör hajra vágyott, megajándékozta egy hajsütőkészlettel. Elfogadom a döntését, és azt kívánom, hogy legyen nagyon boldog. Nagyon fog hiányozni” – tette hozzá szomorúan Varga Izabella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top