Sztárok

Van-e élet a VV6 után?

Lehet-e normális élete egy szereplőnek a valóságshow után?

Jótékonykodna is, tanulna is, Ördög Nóra is szívesen lenne. Nagyjából ezeket tudtuk meg a villából tíz nap után kikerült VV Alexáról. Na meg azt, hogy imádja az Éjjel-nappal Budapestet – meglepődtetek? mi nem! –, és a nevetésével túlszárnyalta nagy elődje, Seherezádé nyerítését, pedig azt is 50 méterről érzékelni lehetett. De Alexa volt az a lány is, akinek csak egy hét után esett le, hogy egy tévéműsor szereplője, és alakítása még jó pár hétig beszédtéma lesz szülővárosában. Halkan súgjuk meg, hogy erre a felismerésre nemcsak mi csodálkoztunk rá, hanem Istenes Bence is.

Szóval Alexa kipördült a villából, mert a nézők – akik persze egyáltalán nem nézik a műsort, csak véletlenül beszél erről a piros 7-es utazóközönségének a fele reggel nyolckor – úgy döntöttek, hogy számára kint tágasabb. De tegyük a szívünkre a kezünket, Alexa azzal együtt, hogy nagyon szeretne sikeres műsorvezető lenni, azért nem egy elveszett ember. Elmondása szerint főiskolára jár, a tanulmányait is szeretné befejezni, és jótékonykodni is szeretne.

Akár még normális, hétköznapi élete is lehet tehát, ha képes elfogadni, hogy a személyiségét és a jövőjét nem az a 10 nap határozza meg, amit a villában töltött.  Ha képes távolságtartással és okosan kezelni a hakniszervező hiénákat, akik azzal tömik a fejét, hogy 5 perc hírnév neki is jár, és ő ettől már celeb, aki alkalmas a műsorvezetésre. Valóban járt neki 5 perc hírnév, túl is van rajta. Ideje visszamenni a suliba.

Van-e élet a VV6 után?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top