Sztárok

Dráma a Való Világ 6-ban! Barátnője üzent VV Zsoltnak

A Való Világ 6. szerelmi háromszögbe keveredett játékosainak drámája tovább folytatódik: VV Zsolt kint hagyott kedvese bejelentkezett a villába.

Dráma a Való Világ 6-ban! Barátnője üzent VV ZsoltnakA január 12-én indult Való Világ hatodik szériájának kevesebb, mint egy hónapos indulása óta több dolog történt a lakókkal, mint az előző szériákban együttvéve. Volt már leszbikus jelenet, szex kifulladásig és a szerelmi szálak is egyre kuszábbak. Ennek elsősorban a kialakult szerelmi háromszög az oka: VV Izának féltékenységében kezd elmenni az esze, ezzel egyenes arányban a stílusa is egyre alpáribb. Korábbi kebelbarátnője, Dorka viszont végül mégis beadta a derekát Zsoltnak, és elcsattant az első, második, majd harmadik csók is. És ha még nem lenne elég bonyolult a szerelmesek élete, most egy negyedik szereplő is becsatlakozik: VV Zsolt kint hagyott barátnője a szerda esti összefoglalóban ugyanis bejelentkezik a villába. Hogy kiadja-e csalfa kedvese útját, vagy épp megbocsátja a félrelépést, még nem tudni, az azonban nem kizárt, hogy Zsolt és Dorka bimbózó románcának előbb lesz vége, mint hogy egyáltalán elkezdődött volna.

Nézd meg Zsolt reakcióját, amikor meglátja barátnőjét a televízió képernyőjén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top