Sztárok

Való Világ 6: Aureliót lázba hozta Iza – fotó

Még Miley Cyrus is megirigyelhetné VV Iza villabeli fenékrázását, amivel a kihívás előtt kényeztette a Való Világ 6 srácait. Aureliónak különösen bejött a produkció.

Izgalmakkal telt a villalakók számára a szerda este, hiszen megtörtént a Való Világ 6 történetének első kihívása. A kiválasztott Laci úgy döntött, Krisztiánt viszi magával párbajozni. Ám mindezek előtt, hogy oldják kicsit a feszültséget, a lányok szexi tánccal korbácsolták fel a fiúk kedélyeit, különösen a síró-pityogó Aurelio jött tüzes hangulatba. Az állítólag olasz származású srácot, aki már beköltözése óta próbál valakit az ágyába rángatni inkább kevesebb, mint több sikerrel, most Iza fenékrázása forrósította fel annyira, hogy alulnézetből is megcsodálta, mi lehet a lány lába között. Hogy mi vezérelte a lányokat arra, hogy öt kiéhezett fiú, plusz Simon előtt rázzák magukat egy szál fehérneműben, az a csütörtök esti összefoglalóból kiderül.

Való Világ 6 - Aureliot lázba hozta Iza  - videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top