Sztárok

Stohl András és lánya: közös munka, zökkenőkkel

Kezdetben kesztyűs kézzel bánt lányával a közös munka során Stohl András.

Stohl András a lányával, a 21 éves Lucával együtt játszik a decemberben bemutatott Chicago című musicalben. Luca a Táncművészeti Főiskolán végzett, és Bozsik Yvette rendező-koreográfus kérte fel, hogy táncoljon a darabban. „Májusban, a koncertvizsgám után felhívott, hogy nagyon tetszett neki, és ha nem zavar, hogy apa benne van a musicalben, akkor szeretettel vár” – mondta a Reflektornak Stohl Luca, akivel édesapja kezdetben szigorúbb volt, mint a többiekkel, de végül sikerült összecsiszolódnia apának és lányának a munkában is.

„Úgy kezeltem, mint egy kollégámat, akit tehetségesnek tartok, és próbálok neki instrukciókat mondani. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a kislány semmilyen előzetes múlttal nem rendelkezik a színpadon” – mondta a Heti Hetesben való szereplését visszamondó Stohl, aki azt is bevallotta, néha elfelejti, hogy lánya nem színész, hanem táncos. 

Egyenesben Stohl élete

Nemcsak a munkában, a magánéletben is kezd minden visszatérni a rendes kerékvágásba. Júniusban érkezik meg Stohl és kedvese, Ancsika kisfia, aki valószínűleg az András nevet kapja majd. „Örülök, neki, hogy lesz még egy kisbaba, lesz egy kisfiam. Azt gondolom, talán egy kicsit hamarabb jöhetett volna… kínos lesz, ahogy azt kérdezik az iskolában, hogy a nagypapa jött-e érte… reméljük, azért nem, de együtt csajozni már nem fogunk… vagy igen?” – mondta viccelődve Stohl András, akinek, úgy tűnik, egyenesbe jött az élete.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top