Sztárok

A Dal női zsűritagjai leverték a pasikat

Keményebbek A Dal női zsűritagjai, mint férfi kollégáik. Rúzsa Magdi erősen odaszólt.

A Dal szombati adásában újabb versenyzők küzdöttek a továbbjutásért, és mint ahogyan azt már megszoktuk, most is a dicséreté volt a főszerep.

Záporoztak a magas pontszámok és a szép szavak, a Belmondo előadása például „össz-zenei művészet” volt, Kállay-Saunders Andrásé „világszínvonal”, Dér Henié pedig fantasztikus a zsűri szerint. Nem is nagyon fordult elő nyolcasnál alacsonyabb pontszám az értékelések során, egyedül a nő zsűritagok vállalták néha magukra a szigort.

Rúzsa Magdi három, Kovács Kati pedig két alkalommal is 7 pontot adott egy-egy produkcióra, bár férfi társaik nem merészkedtek 8 alá, és kritikát is sokkal óvatosabban vagy inkább egyáltalán nem fogalmaztak meg kolléganőikhez képest. A legkeményebb Rúzsa Magdi volt, aki a Szécsi ikreket például egyenesen kiosztotta. „Nagyon haragszom rátok, mert nagyon oda kellene figyelnetek, ha egy ilyen dal van a kezetekben. Ez most nem volt túl jól énekelve, és akkor most finoman fogalmaztam. És még egy nagyon fontos dolog van a kezetekben, hogy nagyon különleges a hangszínetek, de így el fogjátok játszani a dalt, pedig nagyon ott lenne a helyetek a döntőben. Mérges vagyok most” – foglalta össze véleményét pontozás előtt az énekesnő.

A zsűri pontszámai alapján végül Kállay-Saunders András, Joni és Bogi jutott tovább.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top