Sztárok

VV Simon kipakol a többi játékosról

Egyikkel se fog újra egy asztalhoz ülni.

VV Simon kipakol a többi játékosrólAhogyan arról már mi is írtunk, a nézők hazaküldték Simont a Való Világból, miután a fiú megrángatta VV „provokáló” Viki pólóját. Bár most a Blikknek Simon úgy fogalmazott, hogy nagyon szégyelli, ami történt, és megbánta, amit tett, azért alaposan kitálalt egykori lakótársairól. „Kivetkőztem emberi mivoltomból, ezt nagyon szégyellem” – kezdte a lapnak Simon, aki azt belátja, hogy hibázott, ám úgy érzi, a többiek felfújták a dolgot. „Ők ott bent képesek lettek volna meglincselni engem, pedig nem követtem el semmit. Nem én voltam, aki állatot gyilkolt a Villában, hanem Aurelio. Ő ölte meg a pókot. Nem én voltam az, aki véresre verte a fürdőszoba falát, és eltört a keze, és nem én ütöttem ököllel a berendezést a nyugiszobában, hanem Zsolt. Ennek ellenére engem zártak ki. Félreértés ne essék, megértem és elfogadom, hogy a nézők így döntöttek, de nem hagyom, hogy nőverőnek állítsanak be, mert ez nem igaz. Soha életemben nem emeltem kezet nőre, és a jövőben sem teszem. Én csupán vissza akartam adni Vikinek azt, amit ő tett velem” – magyarázta Charlotte szívszerelme.

Simon úgy fogalmazott, hogy ezentúl figyelmen kívül fogja hagyni azokat az embereket, akikkel a villában élt. „Bevallom őszintén, Charlotte-on kívül egyikkel sem ülnék le egy asztalhoz. Mi nem egy pályán játszottunk, és minden bizonnyal ez volt a legfőbb probléma.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top