Sztárok

6 tény, ami bizonyítja, hogy a Zöld íjász főszereplője jó fej

Pár hónapos lányát a szuperhős ruhájában altatja el, minden gyerek rajongóval szuper jó fej, rendszeresen részt vesz jótékonysági eseményeken, és még nincs vége a dicsérni valóknak... Stephen Amell, a Zöld íjász főszereplője tényleg egy szimpatikus ember.

A kislánya a legnagyobb szerelme

Stephen Amell felesége, Cassandra Jean – aki nem mellesleg a Topmodell leszek amerikai verziójában szerepelt korábban – tavaly októberben adott életet első gyermeküknek. A kislány érkezését a szuperhős apuka nem is akárhogyan jelentette be: a közösségi oldalára töltött fel egy fotót, ami a kórházban készült, és a karjában tartja a lányát. „Épp időben érkezett az Amell-szerdára” – írta a fotó alá Stephen, utalva arra, hogy lánya születésekor pont unokatestvére sorozata ment a tévében.  Az első „Arrow-baba” a Mavi Alexandra Jean Amell nevet kapta.

Megnézem
Összes kép (1)

Még mindig egy nagy gyerek

Amikor két hónapos kislányát a Mikulás ölébe ültette, egy újságírónak arról mesélt, hogy legalább annyira szereti a gyerekprogramokat, mint a kicsik. Ezek után csodálkozik bárki is, hogy felült egy körhintára?

zöld íjász

Jótékonykodik, de nem szokványos módon

Tavaly májusban születésnapi buli helyett a Fuck Cancer jótékonysági adománygyűjtő eseményen vett részt, szintén színész unokatesójával, Robbie Amell-lel. A Zöld íjász főszereplője 2012 óta gyakran jelenik meg olyan jótékonysági rendezvényen, melyeken a daganatos betegségekkel küzdőknek gyűjtenek. Mindez nem véletlen: Amell édesanyjánál korábban mellrákot diagnosztizáltak, de szerencsésen felépült a betegségből.

zöld íjász

Minden gyerek rajongóval jó fej

Két igazán jó fej színész van most Hollywoodban, akik minden kiskölyök rajongó rajzát, gyurmafiguráját… elfogadják és képeiket meg is osztják a közösségi oldalukon. Az egyik ilyen a The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, a másik pedig Stephen Amell.

Megnézem
Összes kép (1)

A haverjait rendre beviszi a forgatásra

Bár Amell feleségével és lányával a filmes munkái miatt már Los Angelesben él, amikor csak teheti, hazautazik Kanadába. Van, hogy a barátai ugranak be hozzá, és őket rendre elviszi az Arrow forgatására. Ott pedig elszabadul a pokol…

zöld íjász

A szuperhős, ha „szabadnapos”

Amell imád forgatási szünetekben az íjászszerelésében kimenni az emberek közé – általában ilyenkor rohamozza meg a legtöbb rajongó –, vagy jó kanadaihoz híven elolvasni a legfrissebb híreket a királynőről, szigorúan kapucniban.

zöld íjász

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top