Sztárok

Áll a bál Paul Walker végrendelete miatt

Paul Walker édesapja szerint a fia felelőtlen döntést hozott, amikor tinédzser lánya nevére íratta a vagyonát.

Családi perpatvar alakult ki az autóbalesetben elhunyt színész szerettei között. A vita oka nem más, mint Paul Walker végrendelete – e szerint ugyanis a Halálos Iramban filmek egykori sztárja a tizenöt éves lánya kezébe adta vagyona egészét. Ez a döntése pedig igencsak nagy felháborodást keltett a negyvenéves korában elhunyt színész családjában. A végrendeleti végrehajtó szerepet is Mindenét a lányára hagyta Paul Walkerbetöltő édesapja szerint Paul nem gondolta át eléggé e döntését, éppen ezért azt tervezi, hogy bírósághoz fordul, s egy petíciót ad be azzal kapcsolatosan, hogy Paul ex-felesége, Rebecca Soteros helyett a néhai színész édesanyját, Cherylt nevezzék ki az édesapjától szívszorító üzenetben búcsúzó Meadow Walker törvényes gyámjának.

Édesanyját szerette volna lánya gyámjának

A gyászoló édesapa egyébként azt állítja, hogy a fia korábban külön megkérte arra, hogy ha esetleg vele bármi történik, akkor az édesanyja legyen a kislánya gyámja. Azt azonban nem tudta megindokolni, hogy a véleménye szerint ez a kérés vajon miért nem került bele Paul Walker végrendeletébe.

Ezzel szemben a színész közeli barátja, Brandon Birtell szerint egyáltalán nem meglepő Paul döntése. „Nem sokkal a halála előtt azt mondta nekem, hogy az utóbbi időben boldogabb volt, mint valaha: a lányával – annak ellenére, hogy éppen a lázadó korszaka közepén van – egyre szorosabb kapcsolatba kerültek, rengeteg időt töltöttek együtt, ez pedig egyfajta »világosságot« hozott az életébe” – mondta a People magazinnak Brandon, hozzátéve: biztos benne, hogy Paul azt szeretné, ha minden a végrendeletben leírtak szerint történne.

Nézd meg képgalériánkat, amellyel a színésztől búcsúztunk: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top