Sztárok

Varga Viktor: “Cinthy az én oldalbordám”

Február 15-én egy lakberendezési áruház Valentin-napi rendezvényén küzd majd meg más jegyespárokkal Varga Viktor és menyasszonya, Cinthya Dictator. A fiatal énekes, bár sosem volt házasságpárti, már alig várja, hogy elvegye kedvesét.

Varga Viktor: Varga Viktor és kedvese kapcsolatát folyton edzi az élet. Néhány hónappal ezelőtt Cinthyáról derült ki, hogy nyirokmirigyrákkal küzd, a napokban pedig Viktor szenvedett autóbalesetet, amit épségben megúszott – ellentétben autójával.

Az énekes, aki menyasszonyával karöltve Valentin-nap alkalmából egy rendezvény keretein belül mérkőzik meg más jegyesekkel, elárulta, sosem gondolta, hogy valaha házasságra adja a fejét. „Bár sosem volt fontos számomra a házasság – főleg nem a fiatalon kötött házasság –, valahogy az élet elém vezette az Igaz szerelmemet. Cinthy a tükörképem és a tökéletes kiegészítésem. Ha Ádámból kivettek egy bordát, és elnevezték Évának, akkor az én bordámnak a Cinthy nevet kell viselnie” – kezdte az Édes Élet sztárja, aki terveik szerint belátható időn belül el is veszi fotós párját. „Úgy gondolom, a jegyesség tartson addig, amíg azt nem érezzük: eljött az idő, hogy kimondjuk az igent, amikor érezzük, hogy magasabb szintre léphet a kapcsolatunk” – fejtegette Viktor, aki bízik benne, hogy szerelmük egy életre szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top