Sztárok

Egymásnak ugrott Kovács Kati és Csiszár Jenő

Erősen ütközött Kovács Kati és Csiszár Jenő véleménye.

Erősen megosztotta a zsűrit  A Dal tegnapi elődöntőjében Gájer Bálint produkciója. Kovács Kati elégedetten és boldogan méltatta a hallottakat, és nagy örömmel üdvözölte a zenét, amely annyira tetszett neki. Csiszár Jenő azonban éppen ellenkezőleg: kifejezetten ellenérzéseit osztotta meg a közönséggel.

Ilyen erős kritikára még nem is került sor Csiszártól az idei verseny során.
Gájer Bálint hangját és előadókészségét kiválónak tartja, dalát viszont leginkább egy tűzijáték aláfestőzenéjeként tudná elképzelni. “Múlt századi, lírai, nagyívű táncdal – mondta róla. – Nem tudok mit kezdeni vele. Nem jött be ez a dal.” Idejétmúltnak és túlzásnak érezte a hallottakat, hozzátéve értékeléséhez még azt is, hogy már csak az hiányzott a teljes hatáshoz, hogy Bálint haja hosszú legyen, akkor ugyanis egy szélgépet is be lehetett volna kapcsolni az előadáshoz. Kovács Kati nagyon nem értett egyet a hallottakkal, de Gundel Takács Gábor a műsoridőre való tekintettel idejében berekesztette a vitát, mielőtt túlzottan hosszúra nyúlt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top