Sztárok

Majka érzelmes vallomása

Majoros Hajnalka, alias Dundika méltó partnere volt Király Viktornak a Nagy Duettben vasárnap este. Ezt Majkán kívül mi is így gondoljuk!

Dundika és Király Viktor igazi felüdülést nyújtott a mezőnyben, végre nem kínos mosollyal kellett végignézni egy produkciót. Fergeteges koreográfia, meglepően jó hang – mármint a meglepetés természetesen Hajnalkától, Király Viktor hozta a tőle megszokott világszínvonalat –, az összehangoltság is megvolt, egyszóval remek párost láthattunk.

A pontozásuk után pár perccel Majka már osztotta is meg bejegyzését, miszerint “Nagyon büszke vagyok, isteni csajom van.” A kommentelők pedig egyetértettek a rapper véleményével. Míg Majka Dundika “igazi” partnere, addig a színpadi társa Király Viktor. Egy azonban biztos, A Dal középdöntőjére készülő énekes szintén nagyon büszke volt a vasárnapi Nagy duettes előadásra. “Nagyon köszönjük a szavazatokat! Nagyon jól éreztük magunkat, remélem ti is!” – írta Viktor vasárnap éjjel a  közösségi oldalára.

További hírek a Celebflipper blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top