Sztárok

Új fejezet kezdődött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor életében

Nagy dolog történt a minap a Bochkor család életében – Várkonyi Andrea a közösségi oldalán számolt be erről.

A Tények műsorvezetője igencsak aktív felhasználója a legnagyobb közösségi oldalnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Andi – sok hazai hírességhez hasonlóan – szívesen osztja meg az élete kisebb-nagyobb történéseit a követőivel.

Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldala
Fotó: Várkonyi Andrea Facebook-oldala

Ám, míg sokan magukról, addig a korábban munkát váltó Andrea inkább a családtagjairól oszt meg különböző információkat, titkokat – ez a minap sem volt másképp. Várkonyi Andi ezúttal kislányáról, a nemrég díjat nyert Nórikáról mesélt el egy szívhez szóló történetet. “Kevés csodálatosabb dolog van annál, mint amikor egy szülő követheti a gyermekét felnőni, fejlődni. Tegnap újabb megható napja volt az életemnek, amikor Nóri, bár még csak szeptemberben megy iskolába, elolvasta élete első könyvét. Az esti mesét tegnap ő mondta nekem. Boribon története igaz, hogy másfél órán át tartott, de derekasan végigbetűzte, és láttam a szemében azt a boldog csillogást, hogy már erre is képes és a felismerését annak, hogy a betűk ismerete egy csodás új világot nyit meg előtte. Ma reggel még alig nyitotta ki a szemét, hozta a következő Boribon könyvet, és fel kellett hívnunk az imádott nagyszüleit is, hogy elújságoljuk nekik is. Újabb felejthetetlen állomás az életünkben” – írta a hivatalos közösségi oldalán Andrea, aki ugyanott számolt be arról is, hogy új taggal bővült a családjuk.

Galériánkban megnézheted, hogyan pihent nemrég a Bochkor család Nyíregyházán:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top