Sztárok

Férfiasan is dögös Tatár Csilla – fotó

Tatár Csilla tőle nem megszokott öltözetben mutatkozott a minap.

A Sugarbird csapatából nemrég távozott műsorvezetőt eddig leginkább szinte tökéletes alakját kiemelő ruhákban, vagy éppen szoknya-blúz kombinációban lehetett látni a képernyőn. Hétfőn reggel azonban a múlt év legfittebb műsorvezetője a Mokka öltözőjében hagyta ezeket a jellegzetes darabokat, s helyettük inkább egy blézer-nadrág párosítás mellett döntött – követői legnagyobb meglepetésére, ide értve minket is.

Fotó: Tatár Csilla Facebook-oldala
Fotó: Tatár Csilla Facebook-oldala

Tatár Csilla, ahogyan szinte minden reggel, most is egy fotóval dokumentálta a reggeli életképet a közösségi oldalán, a szettjére pedig természetesen szép számmal érkeztek kommentek: a legtöbben dicsérték a nem mindennapi választását, ám akadtak olyanok is, akik kissé maszkulinnak titulálták az öltözékét. Utóbbival kapcsolatosan Csilla más véleményen van: “Nem vagyok annak a demagógiának a híve, miszerint a nadrág nem, csak és kizárólag a szoknya a nőies ruhadarab. Szerintem egy nadrág is lehet ugyanolyan, ha éppen nem csinosabb, mint például egy ruha” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csilla. A nemrég szexis lábakat villantó műsorvezető egyébként úgy véli, hogy az ominózus szett egyáltalán nem maszkulin, már csak azért sem, mert a blézer alatt egy csipkeinget viselt – azt pedig ugye (jobb esetben legalább is) nemigen látni férfiakon. Mint mondja: semmi problémája nincs azokkal, akik a férfias viseletet részesítik előnyben, ő azonban tisztában van vele, hogy neki nem állnak jól az ilyen típusú ruhadarabok. “Az utcán sokszor látok olyan hölgyeket, akik a maszkulin vagy éppen a boyfriend-style öltözékeket (amikor a nők a párjuk ruhásszekrényéből vagy férfiosztályról beszerzett ruhákat viselnek – a szerk.) részesítik előnyben, és szerintem vannak olyanok közöttük, akiknek ez kifejezetten jól áll. Nekem azonban sem a testalkatomhoz, sem a stílusomhoz nem passzolnak az ilyen jellegű ruhák” – mosolygott a nemrégiben házasságáról valló műsorvezető, aki szerint a kommentelők, ahogy a rövid hajával, úgy azzal is megbarátkoznak majd, hogy olykor nem szoknyát, hanem nadrágot ölt.

Galériánkban megnézheted a műsorvezető legszexibb szettjeit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top