Sztárok

Pasija miatt kikészült Jennifer Aniston

A jelek szerint a végéhez közeledik a színésznő és vőlegénye, Justin kapcsolata. A férfi már Aniston szülinapjára sem ment el.

A meghökkentő kijelentést tevő Jennifer Aniston nemrég egy interjúban még vígan mesélt arról, hogy Jennifer Anistonnagy ívben tesz a róla, valamint a párkapcsolatáról megjelent hírekre, hiszen ő pontosan tudja, mi is az igazság valójában. A Jóbarátok sztárja akkor még biztosan nem sejtette, hogy a pletykák – miszerint kedvesével, Justin Theoruxszal hullámvölgybe került a kapcsolatuk – néhány nappal később beigazolódnak.

Történt ugyanis, hogy a rövid hajjal hódító színésznő a minap óriási partival ünnepelte meg a születésnapját. Az összejövetelen pedig minden, számára fontos személy megjelent, kivéve kedvesét. Justin Theroux ugyanis nem tette tiszteletét a jeles eseményen. A szintén színész Theroux a People értesülései szerint “kimenőt” adott magának az jeles estére, és szerelme helyett inkább Orlando Bloom társaságában múlatta az időt egy manhattani szórakozóhelyen.

Itt a vége…?

A partin résztvevő bennfentesek szerint minderről egyébként a furcsa módszerrel szépülő Jen is tudott, ám azt remélte, hogy szerelme az este folyamán egyszer mégiscsak befut – de hiába. A partin Jennifer Anistonrésztvevők szerint Jennifer Aniston – miután tudatosult benne, hogy a kedvese fittyet hány a születésnapjára – teljesen kiborult, ezt bizonyítja, hogy az est hátralévő részén lebiggyesztett szájjal járkált az őt ünneplő vendégek között, majd egy vérprofi bulifúróhoz méltóan illedelmesen megkérte a jelenlévőket, hogy távozzanak. Ennek tükrében nem csoda hát, hogy a legtöbben úgy vélik: Justin ezzel a tettével végleg elérte azt, hogy ne legyen tovább maradása a negyvenöt éves színésznő otthonában.

Galériánkban megnézheted a színésznő életének legfontosabb állomásait:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top