Sztárok

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williamstől

Február 13-án tölti be a negyvenet Robbie Williams. Szinte nincs olyan tény, amit ne írtak volna már meg róla, így inkább összeszedtük az áprilisban Budapesten koncertező szülinapos énekes legjobb idézeteit.

Bók
“Madonna elképesztően néz ki. El sem hiszem, hogy 89 évesen ilyen dögös.”
(Europe MTV Awards, 2005)

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től

Drog
“Soha ne drogozzatok. Jókedvre derít, de egyben rosszat tesz. Egyszer jól érzed magad tőle, aztán pedig szomorúnak. Szóval ne drogozzatok.”

Érzékeny
“Én vagyok a legszigorúbb kritikusom, és mindig hiszek azoknak, akik becsmérelnek. Ez a lehető legrosszabb munka, ha érzékeny vagy. De a fő gond az, hogy csak akkor viszed valamire ebben a szakmában, ha érzékeny vagy.”
2005. szeptember, Telegraph

Ego
“Született előadóművész vagyok. Elég, ha kinyitom a frizsidert és bevilágítja a konyhát, máris énekelni kezdek.”

Rajongók
“Ne plüssmacikat dobálj nekem, már 23 éves férfi vagyok! Dobj nekem kotont vagy pénzt! Persze, csak papírpénzt, ne aprót.”
(1997-ben egy koncerten)

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től

UFO?
Másfél évvel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy Robbie Williams meg akarja vásárolni a kaliforniai White Rock szigetet, hogy egy UFO-figyelő bázist hozzon létre.
“Komolyan, ki akarok menni, hogy ezeket a dolgokat megfigyeljem. Feladom a karrieremet, és inkább főállású ufókutató leszek. Gyerekkoromban láttam először UFO-t, de az utóbbi időben is volt két ilyen élményem.”
2012. szeptember

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től

Az apa
“A legutóbbi dalom, a Go Gentle a lányomról szól. Arról, mennyire félek, hogy olyan alakkal akad egyszer össze, mint amilyen én, és arról, hogy mit kell tennie ebben az esetben. Szeptemberben volt egyéves, de nem árt felkészülni.”
London, Facebook-találkozó, 2013. november


Spice Girls

Korábban is köztudott volt, hogy még a Spice Girls fénykorában közel került az öt énekesnőhöz, később Geri Halliwell és Mel C is vállalta a kapcsolatukat. Az azonban csak egy rádióinterjúban derült ki, hogy nemcsak ők ketten voltak meg a sztárnak.
“Igazából csak egyet nem szereztem meg, szinte az összes Spice Girl megvolt nekem. Tudom, most az a kérdés, hogy Victoria Beckham, Mel C vagy Emma Bunton a kivétel, de ezt nem árulom el.”
2004. november, egy argentin rádióműsorban

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től


Házasság

2010-ben vette feleségül Ayda Field amerikai színésznőt, akivel előtte négy évig élt együtt.
Nem túl jó a reklámja a házasságnak és a gyereknevelésnek, stresszesnek tűnik, és ez az, ami megijesztett. Akkor még nem vettem észre, mennyit kapok vissza ezekből a kapcsolatokból.”
2013, november, Dailymail Online

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től


Tanács

“Egy olyan ember, mint Justin Bieber, elkerülhetetlenül nehéz korszak előtt áll. Mindenhonnan azt hallod, hogy ‘Te egy szar vagy!’. Aztán ez befészkeli magát a fejedbe és az agyadba, és azt mondod, ‘szar vagyok, jobb, ha megyek és kezdek magammal valami mást’. És ez legyőz.”
2013, február. The Sun

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től

Változás
“Amit 20 évesen élveztél, az 33 évesen már nem élmény, hanem egy kib…ott betegség. … Már nem vagyok beteg. Jó formában vagyok. Öregebb fickó vagyok. Egészségesnek érzem magam, edzek, figyelek magamra, korán kelek. Végre boldog vagyok.”
2010

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től


Kamasz
“16 évesen magas hangom volt, inkább amolyan lányos. Erős akcentusom volt, és borzasztóan naiv voltam. Túlzottam magabiztos. Borzasztóan, elképesztően magabiztos voltam, és ugyanakkor mégsem volt önbizalmam. Ez nagyon rossz kombináció. Noha messzire jutottam vele, csak nehezen viselte a környezetem.”

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től

Agysebész
“Bármerre megyek, és azt mondom ‘Robbie Williams vagyok’, az embereket érdekelni kezdi, amit mondok, ami elképesztő, hiszen csak idióta vagyok Stoke-on-Tentből. … Nem tudom magam komolyan venni, mert amit csinálok, az elég buta dolog. Nem egy agysebészet, csak felveszem a gitárt, és írok egy dalt arról, amit érzek. Nos, ettől még nem leszek Einstein.”
1999. március

Pénz/Őszinteség
“A gazdagságom felülmúlta a legvadabb álmaimat.”

Megbánás
“Nincs semmi értelme a megbánásnak. Ahogy mondják, ne tegyél semmit, aminek nem tudod elviselni a következményeit. Az élet túl rövid ahhoz, hogy azon aggódjak, amiket mondtam vagy tettem.”  Ennek azért némileg ellentmond a Shame című száma.

Depresszió
“A depresszió nem arról szól, hogy ‘jaj, sajnáljon most, bánatos vagyok, az életem olyan pocsék!’. A depresszió inkább olyan, mint a legdurvább influenza, ami egész napra kiüt, és nem tudod legyőzni.”

Beckham
“Amikor először találkoztam David Beckhammel, nem tudtam, hogy kezet rázzak vele, vagy megnyaljam az arcát.”

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kate Moss
“Néhány ember a médiából, akikkel együtt szívtam a kokaint, most arról beszél, hogy Kate Mossnak nem szabadna ezt tennie. Nem csodálkoznék, ha Kate öngyilkosságot kísérelne meg az után, amit egy hét alatt leírtak róla. Egy olyan nőről beszélünk, aki nem ártott senkinek, és soha nem próbálta magát másnak tettetni, mint ami. Amit a magánéletében tesz, az a magánélete. Velem mindig kedves volt.”
2005, The Guardian

Test
“Imádom a meztelenséget. A szívem mélyén igazi naturista vagyok.”

20 idézet a ma 40 éves Robbie Williams-től


Elmúlás

“Örökké a szülővárosomban, Stoke-ban marad a szívem, de érdekes dilemmám van. Ha a családommal Los Angelest nevezzük otthonunknak, akkor nem akarom, hogy Stoke-on Tent legyen a végső nyughelyem. Amikor hazalátogatok, akkor a nagymamám tunstalli sírja a kedvenc helyem, mindig felkeresem. Mindig úgy gondoltam, ott akarok nyugodni. De most, hogy egy amerikai madárka a nejem, azt tervezem, hogy örökké vele maradok. Ayda nagymamája az utcánk végében lévő temetőben nyugszik, a családi kriptában. Folyton süti a nap, igazán kellemes hely, hogy én is ott pihenjek meg egyszer.”

forrás: Daily Mail, The Sun, BBC, The Guardian, Capital FM,  Contact music, IMDB

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top