Sztárok

Sírógörcsöt kapott Beyoncé

Az énekesnőt a férje, Jay-Z késztette sírásra.

Hetek óta mindenki a Valentin-nappal volt elfoglalva, ment a matekozás, hogy ki mivel lepje meg a kedvesét (vagy éppen mit csináljon ezen a napon, ha nincs párja). S, míg a legtöbben nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget ennek az ünnepnek – a tuti befutó még mindig a csoki, virág, vacsora trió – akadnak azért olyanok is, akik úgy készülnek erre az ünnepre, mint egyfajta utókarácsonyra, már ami az ajándékok értékét, nagyságát illeti.

Utóbbiak táborát erősíti a negyvennégy éves rapper, Jay-Z is, aki – mint azt elárulta – nemcsak a szerelmesek napján, de egész héten kisebb-nagyobb meglepetésekkel kedveskedett szupercuki kislánya édesanyjának, Beyoncénak.

Jay-Z “kis” meglepetése

 

A Dailymail információi szerint ahogy teltek a napok, úgy nőtt az ajándékok nagysága is: először ruhákkal, kiegészítőkkel, Sírógörcsöt kapott Beyoncéelektronikai kütyükkel halmozta el Barack Obamával állítólag titkos viszonyt folytató szerelmét, szerda éjszaka azonban Dagobert bácsira aludta magát, és egy közel 540 ezer forintot érő arany-ezüst karkötőt húzott ki a képzeletbeli ajándékcilinderből. A rmerészet villantó Beyoncé – pedig látott már-egy két dolgot életében – mondhatni sokkot kapott a meseszép (és méregdrága) kiegészítő láttán, és állítólag annyira meghatódott férje nagyvonalúságán, hogy sírásban tört ki, és hosszú perceken keresztül zokogott. Nem hiába mondják, hogy míg a férfiak szívéhez a gyomrukon, addig a nőkéhez a karátokon keresztül vezet az út.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top