Sztárok

Óriási áldozatot hoz szerepe kedvéért Szabó Zsófi

Alaposan megváltozik Szabó Zsófi karaktere a Jóban Rosszban sorozatban.

A Bors információi szerint a Jóban Rosszban színésznőjétől a forgatókönyvírók nagy változást várnak. A lap úgy tudja, a Betty Tanakist alakító Zsófi, a szerepe kedvéért megválik védjegyévé vált hosszú, szőke hajától. “Betty karaktere változások előtt áll, aminek a nézők már szemtanúi lehetnek, hiszen egyre durvul Balázzsal való kapcsolata. Azonban hogy hova fut ki ez a szál, arról nem beszélhetek. Az tény, hogy a sorozat történetének egyik legizgalmasabb időszaka következik tavasszal” – mondta a sorozat producere.

Szabó Zsófi nem kívánt nyilatkozni arról, hogy éli meg lelkileg, hogy megfosztják hosszú, szőke hajától, de egy korábbi interjúban annyit elárult, nagyon örülne, ha karaktere megváltozna. “Régóta szerettem volna, hogy Betty új szituációba kerüljön, egy másik arcát is megmutathassam. Úgy tudom, hogy ezt a forgatókönyvírók is érezték, ezért már dolgoznak egy meglepően új Bettyn” – mondta korábban Zsófi.

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top