Sztárok

Piros lufik várták odahaza Vajna Tímeát – galéria

Szerelmes, virágos, szívecskés fotók lepték el a sztárok közösségi oldalait. Van, aki életbölcsességgel, van, aki saját magáról készült fotóval ünnepli a szerelmesek napját, Vajna Tímeát pedig piros lufik fogadták a nappaliban.
A(z) “Te ünnepled a Valentin-napod?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, az egész csak reklámfogás.

Piros szívecskék, vörös rózsák, romantikus üzenetek – péntek reggelre garantáltan mindenkinek ilyen és ehhez hasonló üzenetek és képek lepték el a Facebook-oldalát. A szívhez szóló szerelmes soroknál már csak a Valentin-napot ellenző mémekből volt több. Egy azonban biztos, míg sokan csak reklámfogásnak tartják a szerelmesek ünnepét, addig talán még annál is többen titkon remélik, hogy kedvesük meglepi őket egy szál vörös rózsával, egy kellemes vacsorával vagy egy romantikus mozival. Nincsenek ezzel másképp a sztárok sem, akik közül sokan nemcsak kedvesükre, de rajongóikra is gondoltak ezen a szeretetteljes napon. Van, aki indokolatlan fotóval, van, aki életbölcsességgel kívánt boldog Valentin-napot az embereknek.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top