Sztárok

Megríkatták Balogh Edinát

A színésznő a közösségi oldalán árulta el rajongóinak, hogy mi volt az, ami sírásra késztette.

 A jelenleg szülési szabadságát töltő színésznő – sok sztárhoz hasonlóan – előszeretettel használja ki a közösségi média adta lehetőségeket: Som-Balogh Edina a közösségi oldalán az élete minden lényegesebb részletéről ír, s ezt megosztja a rajongóival. Nemrég például innen tudhattuk meg azt is, hogy a Barátok közt Kingája újabban festőként bontogatja a szárnyait, ugyanis tájképeket fest.

Az érzéseiről is őszintén mesél a rajongóinak

Megríkatták Balogh EdinátA minap azonban nem az egyik legújabb alkotásáról vagy a tündéri kisfiáról osztott meg egy képet, hanem eddigi élete egyik legszívbemarkolóbb élményéről. “Ma abban a csodálatos élményben lehetett részünk, hogy a 85(!!!) éves ENNIO MORRICONE Budapestre látogatott, és utolsó koncertjén ott lehettünk. Nem találunk rá szavakat, mennyire megérintett minket életművének, munkásságának mélysége, profizmusa. Idős kora ellenére idén is végigturnézta a világot, és esténként tízezrek lelkén pengetett. (Természetesen az Aréna is telt házas volt ma este.) Legmélyebb tiszteletünk az övé”  – írta a közösségi oldalán Edina. A bombaformában lévő színésznő a rajongóival egy, a koncerten készült videót is megosztott, emellett pedig azt is elárulta, hogy ez a bizonyos dolog olyannyira a szívéig hatolt, hogy teljesen elérzékenyült. “Sajnos csak nagyon rossz minőségben, de felvettünk Nektek egy részletet, hogy Ti is belehallgathassatok ebbe a szívbemarkolóan intenzív koncertbe: (a közepén vált egy másik műre, na, ott sírtunk)” – írta Som Krisztián felesége.

A Barátok közt színésznője kilenc hónapja adott életet első gyermekének, Noelnek:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top