Sztárok

Ezzel lepte meg barátnőjét Harry herceg

Kedden ünnepelte 25. születésnapját Harry herceg barátnője, Cressida Bonas, akit a nagy napon szerelme is felköszöntött.

Ezzel lepte meg barátnőjét Harry hercegHarry herceg pontosan tudta, hogy Cressidát mennyire megviselte nevelőapja januári halála, ezért eszébe sem jutott nagy, hangos bulit szervezni a lány 25. születésnapjára. Csendesen, de azért igen elegánsan, sőt királyi módon ünnepeltek – írja a Hello magazin.

Minden felhajtás nélkül érkeztek meg a londoni Royal Albert Hallba, hogy megnézzék a Cirque du Soleil Quidam című új show-ját. Miután kialudtak a fények, akkor lopóztak be a királyi páholyba, a közönség sem vette őket észre, csak a szünetben fedezték fel Harryt és Cressidát. Az előadás után a pár vacsorázni ment, majd minden bizonnyal Harry Kensington-palotabeli apartmanjába, ahova a hírek szerint nemsokára Cressida is beköltözik.

A királyi család tagjai, ha magánemberként mennek el színházba, csak pár perccel az előadás kezdete után surrannak be helyükre, hogy elkerüljék a felhajtást, és hogy ne rájuk, hanem az előadásra figyeljenek az emberek. Károly herceg az opera nagy rajongója, ő Marie Christine kenti hercegnővel együtt jár színházba. A királynő a vígjátékokat szereti, míg fia, Edward herceg a musicalekért rajong. Fiatalemberként dolgozott is Lord Andrew Lloyd-Webber színházában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top