Sztárok

Megdöbbentek Zoltán Erika produkcióján A Nagy Duett nézői

A vasárnapi Nagy Duettben Hajdú Péter és Zoltán Erika szolgáltatták az extra produkciót. Bár a duóból Hajdú képviselte az amatőr oldalt, Zoltán Erika produkcióján mégis jobban megdöbbentek a nézők.

 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Nagy Duett első évadának egyik kedvenc párosa térhetett vissza a harmadik évadba, hogy egyetlen produkció erejéig visszaidézzék, miért is jobb mindenkinek, hogy Hajdú Péter az énekesi karrier helyett inkább a tévés karrier mellett döntött. Hajdútól a szórakoztatáson túl nem vártuk, hogy kivágja a magas C-t, ami azonban ennél meglepőbb volt, hogy Zoltán Erika előadása nem sokban tért el amatőr társáétól – írja a Cafeblog egyik bloggere. És valóban, a műsor hivatalos Facebook-oldalán is többen értetlenkedve fogadták a nyolcvanas–kilencvenes évek túl szexi lányának előadását, amelyre néhányan azt a mentséget találták, talán így próbálta menteni a menthetőt, és a kisebb kontraszt kedvéért beáldozta saját magát.

A páros vasárnapi produkcióját most nálunk visszanézheted, további sztárhírekért pedig kattints a Cafeblog Celebflipper-oldalára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top