Sztárok

Kim Kardashian lesz a bécsi Operabál sztárvendége

Finisbe értek a csütörtöki 58. bécsi Operabál előkészületei.

Hónapok óta nem lehet már jegyet kapni a bálra. Az 5150 vendég között a politika képviselői is jelen lesznek: Heinz Fischer szövetségi elnök, Werner Faymann kancellár és Michael Spindelegger alkancellár is. Fischer a páholyában fogadja Kofi Annan volt ENSZ-főtitkárt.

Kim Kardashian lesz a bécsi Operabál sztárvendégeA bálra várják továbbá mások mellett Stefan Ruzowitzky rendezőt, Anna Maria Kaufmann német musicalsztárt, Sunnyi Melles és az elsősorban a Rex felügyelő című, német-osztrák krimisorozatból ismertté vált Tobias Moretti színészeket, illetve Christian Ludwig Attersee festőt is. Richard Lugner milliomos osztrák építési vállalkozó sztárvendége idén Kim Kardashian amerikai médiaszemélyiség – akinek tavaly nyáron született meg első gyermeke – és Ivian Sarcos, a 2011-es Miss World venezuelai győztese lesz.

A bál az operaház művészeivel a főszerepben nyílik meg. Margarita Grickova orosz mezzoszoprán Gioachino Rossini Tankréd című operájából adja elő a Di Tanti Palpiti című áriát, kollégája, Anna Hartig pedig Gustave Charpentier Louise című operájából énekli a Depuis Le Jourt. A Richard Fränzl és Eddy Franzen koreográfusduó által jellegzetes történelmi táncfigurákból összeállított idei nyitótáncot “elegáns fekete-fehér effektek” hangsúlyozzák.

A rendőrség nem számít atrocitásokra, eddig nem jelentettek be demonstrációt az operabál idejére. Az év társasági eseményéről az osztrák televízió is többórás közvetítéssel jelentkezik.

Kim Kardashian olykor elképesztő ruhákat vesz fel. Reméljük, az operabáli öltözéke nem veri ki a biztosítékot.Nézd meg korábbi divatbotlásait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top