Sztárok

Megmérgezte magát Győzike rokona

Majdnem tragédia lett a családi vitából.

Öngyilkosságba torkollt Győzikéék családi vitájaAhogy azt megírtuk, a közelmúltban rendőrt kellett hívnia Győzikéék egyik családi vitájához, mely során Győzike nagybátyja baltával fenyegetőzött. A botrány a pénz miatt van: Győzikéék kétmillió forintot adtak kölcsön a családtagnak, amit azóta sem kaptak vissza állításuk szerint, ennek az oka viszont a család másik fele miatt az, hogy közel ennyibe került megjavíttatniuk az autót, melyet Győzike összetört, miután kölcsön kapta. A Blikknek a család egyik közeli barátja most elmondta, hogy állítólag a család egyik tagját annyira megviselik a veszekedések, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, megmérgezte magát.

A rokon kórházba került, de már kiengedték, és otthon folytathatja tovább a gyógyulást. A Blikk megpróbálta felvenni a kapcsolatot a családdal és Győzikével is, de egyikük sem nyilatkozott.
Győzike mindössze ennyit mondott: “Hallottam én is a faluban, hogy mi történt. Sajnálom, hogy így járt.” Azt viszont nem árulta el, vajon a történteknek tényleg lehet-e közük a családi botrányhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top