Sztárok

Megint lánnyal csókolózott Miley Cyrus – videó

Miley Cyrus ezúttal a Las Vegas-i koncertjén okozott botrányt a viselkedésével.

Miley Cyrus egyike azon előadóknak, akik nem hisznek abban, hogy egy énekesnek csak és kizárólag a hangjával kell felhívnia magára a figyelmet. Az énekesnő hol villant, hol arról mesél, hogy gyűlöli a gyerekeket, hol pedig egy füves cigarettára pippant rá a színpadon. A viselkedéseÚjabb botrány Miley Cyrus körül – érthető módon – nem túlzottan szimpatikus az embereknek, főleg a rajongó tinédzserek szüleinek, akik legutóbb olyannyira felháborodtak, hogy még a koncertjéről is kivonultak. Egy biztos: Miley – ha máshoz nem is – a sorozatos botrányokozáshoz úgy ért, mint senki más.

Az énekesnőtől egyébként a leszbikus viselkedés sem áll távol, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nemrég Madonnával és Katy Perryvel is összegabalyodott. A legutóbb koncertjén pedig az egyik rajongójára vetette ki a hálóját. Az énekesnő Las Vegasban lépett fel, amikor is a show közepén úgy gondolta: jó móka lesz lesmárolni az egyik lányrajongóját.

Az esetről természetesen videofelvétel is készült:

Az ominózus leszbicsók óriási felháborodást keltett a jelenlévők körében, a történtek után állítólag több szülő úgy döntött, hogy kiviszi gyermekét a koncertről. Az emberek véleménye – szokás szerint – csak egyetlen embert nem mozgat meg, magát az érintettet. Miley a show után a közösségi oldalán mondott köszönetet a rajongóinak, külön kiemelve azt a lányt, aki hajlandó volt csőrözni vele. Kíváncsian várjuk, milyen következményei lesznek a történteknek, de ahogy az énekesnőt ismerjük, még jó ideig folytatódik ez a fajta ámokfutás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top