Sztárok

Nehezen fogadta el magát Tatár Csilla

Őszintén vallott Facebook-blogján arról az időszakáról Tatár Csilla, amikor egyáltalán nem tudta elfogadni önmagát.

Nehezen fogadta el magát Tatár CsillaMár megszokhattuk, hogy Tatár Csilla mindig széles mosollyal az arcán, csinosan köszönti a Mokka nézőit reggelente. Ám egy korábbi időszakban a TV2 műsorvezetője egyáltalán nem volt kibékülve azzal a képpel, amit a tükörben látott. “Egyszerűen az idegeimre ment, hogy mindenhonnan a fogadd el és szeresd önmagad mantra folyt. Mémként terjedtek az életigenlésre ösztönző idézetek, szakemberek és szép emberek kiabálták, hogy önmagad elfogadása, az önbizalom, a saját magadba vetett hit a záloga a sikeres és boldog életnek. És innen már csak egy ugrás volt az, hogy igenis minden nő szép! Én pedig úgy éreztem, hogy egyszerűen ez nekem nem megy” – fakadt ki rajongói oldalán Csillából, aki ebben az időszakban egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében. “Temérdek mennyiségű szorongás költözött belém, amit magabiztossággal leplezni annyi volt, mint agresszorként szembenézni a világgal. Minél többször láttam és hallottam azokat,aki már »megtalálták önmagukat«, annál messzebb kerültem én az elfogadástól. A környezetem ennek ellenére ugyan szeretett, a férjem minden pillanatban bókokkal halmozott el és imádott, a barátaim pedig szerettek velem lenni és én is imádtam őket (és hál’ Istennek ez ebben a pillanatban is így van). És voltak olyanok, akik mindig minden pillanatban ott voltak, ha panaszkodni vagy éppen sajnálni kellett” – írja a műsorvezető, akinél egyik napról a másikra történt a változás.

Ma már ő próbál másokon segíteni

A(z) “Neked volt valaha önértékelési problémád?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Most sem vagyok kibékülve önmagammal.

“Aztán az életem egy pontján úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Elkezdtem barátkozni magammal, megszeretni azt, amit 1983 májusban a szüleimtől és az ő szüleiktől megkaptam. Az új életemben pedig már soha többé nem szidtam és utáltam egyetlen végtagomat és gondolatomat sem. Mindeközben megmaradtak körülöttem azok az emberek, akik velem együtt tudtak örülni és akiknek a barátságához nem volt szükségem arra, hogy elesett vagy éppen sajnálatra méltó legyek” – állapította meg a nemrégiben az év legfittebb műsorvezetője díjjal kitüntetett Csilla, aki ma már saját példáján keresztül más nőknek szeretne segítséget nyújtani.

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt megnézhetitek!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top