Sztárok

Kirúgta a Republic Sipos F. Tamást?

A Republic együttes állítólag kirúgta új énekesét, Sipos F. Tamást, aki alig egy éve csatlakozott az együtteshez.

Sipos F. Tamás alig egy évvel ezelőtt csatlakozott a Republichoz. Hosszú találgatások előzték meg, hogy ki lép az együttesben Cipő helyére, és sok botrány is övezte az együttes döntését, miszerint folytatják a tragédia után a fellépéseket. A Bors úgy tudja viszont, hogy a Republic máris szakított Sipos F. Tamással.
“A napokban hallottam, hogy viharfelhők gyülekeznek a Republic felett. Állítólag Sipos F. több alkalommal olyan állapotban jelent meg a próbákon, hogy nem tudott százszázalékosan teljesíteni. Ezt a fiúk egy idő után nem nézték el neki” – mondta a zenekar tagjainak egy közeli ismerőse. A Bors kérdésére Sipos F. Tamást mindössze ennyit mondott: “Majd lesz egy közös nyilatkozat, addig nem szeretnék mondani semmit.” Egyelőre tehát nem tudni, hogy a hír igaz-e, mindenesetre a Cipő után a Republic dalaival színpadra álló énekes nem cáfolta a felröppent híreket.

Kirúgta a Republic Sipos F. Tamást?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top