Sztárok

A legnagyobb sztárok esete a csókkamerával

Az Egyesült Államokban bevett szokás, hogy a sportesemények szünetében egy kamera pásztázza a közönséget, és annak a párnak, amelyet a kijelzőn mutatnak, csókot kell váltania. És a csókkamera elől a sztárok sem tudnak elbújni!

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Január 3-án egy Los Angeles-i arénában találta meg a kamera Mila Kunist és Ashton Kutchert. Utóbbi egy baseball sapkával próbálta eltakarni a pillanatot, de az szerencsére jól látható, hogy Ashton Kutcher csókja mosolyt csalt szerelme arcára.

A legnagyobb sztárok eset a csókkamerával

Jessica Biel & Justin Timberlake

Úgy látszik, L.A. a csókok városa. Ilyen szenvedélyesen csókolta meg 2012 tavaszán Jessica Bielt Justin Timberlake. Ekkor még az esküvő előtt álltak, most viszont már másfél éves házasok, és még az is lehet, hogy lassan hírt kapunk az első Timberlake baba érkezéséről.

A legnagyobb sztárok eset a csókkamerával

 

Barack Obama & Michelle Obama

Még az Egyesült Államok elnöke sem bújhat el a kamera elől! Egy washingtoni kosárlabda-bemutatón csókolta homlokon (!) az elnök a mosolygó First Ladyt.

A legnagyobb sztárok eset a csókkamerával
 

Lemaradtál arról, amikor Harper Beckham táncolt, és csókot nyomott az apukája arcára egy sporteseményen? Nézd meg korábbi cikkünket!

Megnéznéd még Tom Hanks, Olivia Wilde vagy Jonah Hill csókkamerás fotóját a Marie Claire oldalán? Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top