Sztárok

Áll a bál Selena Gomez és Justin Bieber békülése miatt

Az énekesnő szülei legszívesebben megtiltanák a lányuknak, hogy bármi köze legyen Justin Bieberhez.

Mi előre megmondtuk, és (sajnos, vagy nem sajnos) igazunk volt: újra áll a bál Selena Gomez és Justin Bieber körül. A minap még arról számoltunk be, hogy a fiatalok újrakezdték a kapcsolatukat, és boldogabbak, mint valaha – na, ez egészen pontosan egyetlenegy napig volt így.

Selena állítólag nagy ívben tesz a családjára (és a véleményükre…)

A Disney Channel egykori üdvöskéjének szülei ugyanis – akárcsak egyes rajongók – nem nézik túl jó szemmel a fiatalok kapcsolatát  – adta hírül a People. A lap információi szerint Selena édesanyja és édesapja borzasztóan kiakadtak az újrakezdés hírének hallatán, mivel úgy vélik, hogy Biebs rossz hatással van a kis-nagylányukra. Ebben mondjuk lehet valami, hiszen Justin húszéves korára már túl van egy letartóztatáson, de valljuk be: a rehabot megjárt Selenát sem kell félteni. “Az apja azt mondta: ha tehetné, legszívesebben megtiltaná a lányának, hogy ezzel a lókötővel töltse az idejét. A legjobban az fáj neki, hogy Selena – mind a múltban, mind most – Justin helyezi előtérbe a családja helyett” – mondta egy bennfentes a lapnak. Alig várjuk a nem mindennapi love story következő epizódját”, amely mondjuk kaphatná a Csók és könny címet.

A fiatalok egyébként láthatóan jól érzik magukat – legalábbis erről tanúskodik az alábbi videó is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top